Wat is er in de omgeving van Delphin Imperial allemaal te doen?

Hotel Delphin Imperial ligt direct aan Lara Beach, op 20 minuten rijden van Antalya. In de omgeving van Delphin Imperial zie je veel luxe hotels die allemaal gebouwd zijn voor het toenemende toerisme in Turkije.

Omdat Antalya steeds voller begon te raken zijn ze jaren geleden begonnen met het bouwen van luxe hotels in Lara. Inmiddels is Lara uitgegroeid tot een populaire vakantiebestemming voor toeristen uit de hele wereld.

Weergave 1-

12

van 6 resultaten

Het nieuwe centrum van de stad Antalya in Turkije Antalya
Nieuwe centrum

In het nieuwe gedeelte van de stad vind je moderne winkelstraten, hotels en bars. Er zijn meerdere grote shopping malls waar je terecht kunt voor bekende echte merkkleding.

In tegenstelling tot de shopping malls in Lara betaal je hier logischerwijs wel de normale prijs voor. Het regent niet vaak in Turkije, mocht het wel zo zijn dat kun je jezelf in een van de grote shopping malls prima vermaken.

Het treintje door het centrum van antalya in turkije Antalya
Oude centrum

Het oudste gedeelte van Antalya is de wijk genaamd Kaleici. Deze wijk heeft een gezellige entourage door de restaurantjes, de kleine straatjes en historische gebouwen.

Kaleici ligt bij de jachthaven van Antalya waar je veel winkels en restaurants vindt die nog tot laat in de nacht geopend zijn. Kaleici kan vooral in de drukke maanden wat hectisch zijn, maar het is absoluut de moeite waard om deze week in Antalya te bezoeken!

Het centrum van de gezellige stad antalya Antalya
Gezellige uiteten

Antalya is één van de meest druk bezochte bestemmingen van Turkije. Er wonen maar liefst 1,2 miljoen inwoners en door het toerisme is het economisch een hele sterke stad in Turkije.

Overal zie je dan ook in het autovrije stadscentrum moderne restaurants, winkels, bars en café’s. Ondanks dat de stad vlakbij grote hotels en resorts ligt, wordt de Antalya toch vaak overgeslagen door toeristen.

Wil je er een dagje op uit? Dan is Antalya met zowel een nieuw als oud stadscentrum een leuke dagbesteding!

Antalya en lara zijn perfect voor mooie strandvakanties Strandvakanties
Stranden

Voor een rustige en vooral luxe strandvakantie is Lara de perfecte vakantiebestemming aan de Turkse Rivièra. Met als uitschieter Hotel Delphin Imperial kun je hier heerlijk genieten van je vakantie op het mooie resort.

De watertemperatuur van de zee is in Lara het gehele jaar door aangenaam, ook heeft Delphin Imperial een verwarmd zwembad voor in maanden waarin het water wat kouder is.

Shopping malls in turkije vlakbij het hotel Shopping Mall
Shopping Malls

Wel zijn er een aantal grote shopping malls waar je kan winkelen, hier vind je voornamelijk nep kleding van merken zoals Adidas, Nike, Puma maar ook exclusieve merken zoals Louis Vuitton, Gucci en Armani.

Over deze namaak kleding valt altijd te onderhandelen met de verkopers en zo ben je een schijntje kwijt in vergelijking met de prijzen wat ze in Nederland voor deze kleding vragen. Naast kleding kun je er ook handige vakantie benodigdheden scoren zoals zonnebrandcrème, zwemkleding, luchtbedden en speelattributen voor in het water.

De haven van lara in turkije Haven van Lara
Lara

Lara moet je zien als een buitenwijk van Antalya waar de afgelopen 20 jaar veel grote hotels zijn gebouwd voor het groeiende toerisme. Lara is de ideale uitvalsbasis om rustig de omgeving te verkennen, zo blijf je weg van de drukte in Antalya mocht je hier niet van houden.

Omdat de meeste hotels en resorts al voorzien zijn van restaurants, supermarkten, bars en café’s zul je deze ook niet echt zien in het rustige Lara. De stad heeft dan ook niet een echt stadscentrum waar je gezellig een hapje of drankje op het terras kan doen zoals in Antalya.